aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον β' γύρο χωρίς να ιδρώσει η ΑΕΛ! (vid)

Στον β’ γύρο χωρίς να ιδρώσει η ΑΕΛ! (vid)

Εύκολο βραδάκι στο ΓΣΖ είχε η ΑΕΛ η οποία χωρίς να… ιδρώσει και να απειληθεί, επικράτησε της Ομόνοιας Αραδίππου με 3-0 (3′ Μαρκόσκι, 28′ αυτ. Τσιάμης, 47′ Λ. Σίλβα) στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου (νοκ άουτ αγώνας), προκρίθηκε στον β’ γύρο του θεσμού και πλέον, περιμένει τον αντίπαλό της μέσω της κλήρωσης της 20ης Δεκεμβρίου. Η α’ φάση θα ολοκληρωθεί στις 19 του τρέχοντος μηνός με τρεις αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στον β’ γύρο του κυπέλλου!

Πολύ νωρίς, στο 3’, ο Μαρκόσκι από ωραία μπαλιά του Μακρή άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 0-2 με αυτογκόλ του Τσιάμη. Ο Μυτίδης έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κτύπησε στο σώμα του Τσιάμη κατέληξε στα δίκτυα. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47’, ο Λεάντρο Σίλβα με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0.

Η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Αβραάμ στο 49’, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ παρέταξε την ομάδα του με εννέα αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε απέναντι στην Ομόνοια, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποίησε τους νεαρούς Παντελή, Γερολέμου και Μιχαηλίδη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μου. Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη και προκριθήκαμε. Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι κι έπρεπε να περάσουμε. Παίξαμε καλά και ξεκουράσαμε ορισμένους από τους παίκτες, ενώ δοκιμάσαμε και κάποιους άλλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θέλω να πω και για την Ομόνοια Αραδίππου, η οποία έχει καλή ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που κάνει ο Σατσιάς. Τον σέβομαι και εύχομαι στον ίδιο και την ομάδα του ότι καλύτερο στη συνέχεια», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ξέραμε τις δυσκολίες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργήσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ για τη νίκη της. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα μας και θα στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Με συνεχή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη κατηγορία».

Ομόνοια Αραδίππου (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγιώτου, Αριστοτέλους, Χρυσοστόμου, Θεράποντος, Στυλιανίδης, Θεοδόρου, Γρηγορίου, Καϊσερλίδης (63′ Βασιλείου), Τσιάμης, Μέσσιος (58′ Παναγή), Ούρος (76′ Σιήκκης).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Χ. Κυριάκου, Ζούνιορ, Λαφράνς, Αβραάμ, Μακρής (71′ Μιχαηλίδης), Λ. Σίλβα, Ιρένε, Μαρκόσκι (55′ Στ. Παντελή), Ρομάν (66′ Γερολέμου), Μυτίδης.

Στάδιο: ΓΣΖ.

Σκόρερ: 3′ Μαρκόσκι, 28′ αυτ. Τσιάμης, 47′ Λ. Σίλβα.

Κίτρινες: Τσιάμης / Λαφράνς, Ιρένε.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Πραστίτης.

Τέταρτος: Μάριος Χριστοφόρου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ