aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣτα πράσινα Ρεάντζελο, Ρεντζέπ και τέσσερις Κύπριοι

Στα πράσινα Ρεάντζελο, Ρεντζέπ και τέσσερις Κύπριοι

Αρκετές μετεγγραφές υλοποίησε η Αναγέννηση Δερύνειας της τελευταίες μέρες, στην προσπάθεια που κάνει για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο.

Τελευταία προσθήκη ακούει στο όνομα του Μανουέλ Ρεάντζελο Σιγκμάρ (φωτό). Πρόκειται για τον 23χρονο Ολλανδό επιθετικό που το παρελθόν αγωνίστηκε σε Οθέλλο, ΕΝΑΔ, KSK Heist, KAA Gent, και επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο «7».

Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκε επίσης ο Δανός με καταγωγή από τα Σκόπια, Χακάν Ρεντζέπ, ο οποίος είναι 24 χρόνων, αγωνίζεται ως μέσος και στο παρελθόν έπαιξε σε Νόρτζελαντ, Βέιλε και Φρεμάντ Αματζέρ. Επέλεξε τον αριθμό «9».

Η Αναγέννηση ενέταξε στο ρόστερ της και κάποιους Κύπριους: Τον 25χρονο ακραίο αμυντικό Νίκο Ευθυμίου, τον 19χρονο τερματοφύλακα Ηλία Δημητρίου o οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Αναγέννησης και θα πλαισιώνει τους τερματοφύλακες της ομάδας μας Μάστρου και Κασιάκη, τον 21χρονο Αντώνη Ιωάννου (Κάουρα) για τα επόμενα τρία χρόνια ο οποίος την περίοδο 15/16 αγωνίστηκε ξανά στην Δερύνεια ενώ έχει αγωνιστεί και σε Εθνικό Άσσιας και ΕΝΠ και τον 24χρονο μέσο Ευάγγελο Κυριάκου. Πέρσι αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες με την φανέλα της ΕΝΠ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη Λεμεσού, Οθέλλο και Ολυμπιακό Λ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ