aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Σκόνταψε» η Aναγέννηση, νίκη για Καρμιώτισσα

«Σκόνταψε» η Aναγέννηση, νίκη για Καρμιώτισσα

Η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Η ομάδα της Δερύνειας απώλεσε βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην ΑΕΖ (2-2) και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας και το -1 από το Παραλίμνι που αγωνίζεται το Σάββατο (03/03) και το οποίο έχει την ευκαιρία ν’ ανοίξει τη ψαλίδα και να κάνει αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του τίτλου.

Δύο φορές προηγήθηκε στο ματς η Δερύνεια με τους Κέμπε (9’ πεν.) και Ευσταθίου (20’), ισάριθμες απαντήσεις είχε η σκληροτράχηλη, όπως αποδείχθηκε, ΑΕΖ με σκόρερ τους Γκονζάλες (15’) και Χρίστου (85’).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καρμιώτισσα βρέθηκε να χάνει από το ΘΟΪ στη Λακατάμια από γκολ του Κυριάκου (3’), όμως έκανε την ανατροπή με τους Πάντο (70’) και Πιερή (81’). Οι γαλαζοκίτρινοι απώλεσαν πέναλτι με τον Φοινίρη (74’) όταν το σκορ ήταν ισόπαλα 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ