aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε εφαρμογή ο σχεδιασμός

Η Πάφος θα μπει σε πορεία σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Εντός των ημερών θα γίνει συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ιωάννου, με τον οποίον υπάρχει συμφωνία συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Σε πρώτο πλάνο θα συζητηθεί ποιοι θα παραμείνουν από το υφιστάμενο ρόστερ και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο είναι οι Χαράλαμπος Δημοσθένους και Λεβάν Κχμαλάντζε. Θεωρείται βέβαιο, όμως, ότι θα γίνει προσπάθεια για παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ξεχώρισαν. Ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο Αντριάν Πατουλέα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της ανόδου, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Β’ Κατηγορίας με 26 γκολ. Στόχος των νεοφώτιστων είναι να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το θέμα με τις ανανεώσεις, για να αποφασιστεί πόσοι θα αποκτηθούν και σε ποιες θέσεις θα γίνει αναζήτηση παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ