aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝRespect από Καρμιώτισσα: «Αδικήθηκε απ’ το αποτέλεσμα η Άσσια»

Respect από Καρμιώτισσα: «Αδικήθηκε απ’ το αποτέλεσμα η Άσσια»

Στην Καρμιώτισσα πιστεύουν πως από το αποτέλεσμα του αγώνα του περασμένου Σάββατου με τον Εθνικό Άσσιας, αδικεί την προσφυγική ομάδα και μέσω μίας ανάρτησης της διοίκησης στο Facebook, αποδίδεται fair play!

Αναλυτικά:

«Επειδή μάθαμε να μην κρυβόμαστε πιστεύουμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας πήραμε περισσότερα από αυτά που δώσαμε και το αποτέλεσμα αδικεί την αντίπαλο ομάδα με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, το πάθος και τη διάθεση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα του Εθνικού που αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητες και ευχόμαστε στη προσφυγική ομάδα καλή συνέχεια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κακή εμφάνιση της ομάδας μας ήταν μία κακή παρένθεση κάτι που επισήμανε και ο Πρόεδρος στη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές τη Κυριακή. Στόχος η νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ