Προγραμματίζονται, περιμένουν… χρήμα

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρεί ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχής του στην Α’ Κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, με τη διοίκηση να έχει εφαρμόσει συγκεκριμένο πλάνο αναφορικά με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία για ανανέωση με ποδοσφαιριστές και μόλις υπάρξουν εξελίξεις θα προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Η τεχνική ηγεσία πάντως είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαυροπράσινοι δεν μπορούν την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο να αποκτήσουν παίκτες άνω των 18 ετών, αφού δεν έχει αρθεί το εμπάργκο που επέβαλε η ΦΙΦΑ στο σωματείο για οφειλές προς τον Έντουαρντ Μασίνουα. Από πλευράς Ολυμπιακού τονίζουν ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες ακόμα για άρση του εμπάργκο, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες που θα τη βοηθήσουν να παλέψει για το στόχο της παραμονής.

Απ’ εκεί και πέρα, η διοίκηση περιμένει να γίνει το έμβασμα στο λογαριασμό του σωματείου από τη μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη. Τα «μαυροπούλια» θα πάρουν ένα ποσό κοντά στις 75.000 ευρώ από τους Δανούς, που έχουν πλέον την ευθύνη να πληρώσουν τα δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης περίπου 3% του ποσού της αγοράς.

Τέλος, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κλείσει θέση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση ν’ αναμένει και από άλλους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ