Παραλίμνι: Μπήκε στη νέα διοίκηση για να… παραιτηθεί σχεδόν αμέσως

Πρόκειται για τον Πάμπο Βράκα που μαζί με τους Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργο Μουστακά ήταν οι τρεις ισχυροί άνδρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Ακόμη ένα πρωτοκλασάτο διοικητικό στέλεχος που είχε σημαντικό ρόλο αλλά και λόγο στην Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια υπέβαλε την παραίτηση του και αποχώρησε από την διοίκηση.

Πρόκειται για τον Πάμπο Βράκα που μαζί με τους Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργο Μουστακά ήταν οι τρεις ισχυροί άνδρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης και οι απόλυτοι άρχοντες την τελευταία τριετία στο Τάσος Μάρκου.

Μετά την αποχώρηση των Μουστακά και Βράκα ο Μιχάλης Οικονόμου θα συνεχίσει να ηγείται της Ένωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως με την αποχώρηση του Πάμπου Βράκα έγιναν 20 συνολικά τα μέλη που αποχώρησαν από την 27αμελή διοίκηση του Σωτήρη Κόκκινου.

Ο Πάμπος Βράκας ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες στην νέα 13αμελή διοίκηση του Δημήτρη Τσίσσιου και προχθές ανακοίνωσε την παραίτηση του. Μετά από αυτή την εξέλιξη έμειναν 12 τα μέλη της νέας διοίκησης. Η νέα διοίκηση θα καταρτιστεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για περαιτέρω διοικητική ενίσχυση. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται ότι θα γίνει Γενική Συνέλευση.

Προπονητής το πρώτο θέμα

Προπονητής είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί την διοίκηση. Ονόματα κυκλοφόρησαν πολλά και αναμένεται σύντομα η απόφαση του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Μιχάλη Οικονόμου για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του για τον πάγκο των βυσσινί. Σε ότι αφορά τον θέμα τεχνικού διευθυντή φαίνεται ότι δεν προχωρά λόγω του οικονομικού. Θα προκηρυχτεί θέση οικονομικού διευθυντή.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ