aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Ανανέωσε ο Πιερέττης

Παραλίμνι: Ανανέωσε ο Πιερέττης

Ο Αδάμος Πιερέττης ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Παραλίμνι και θα φοράει τη βυσσινί φανέλα για ακόμη μια σεζόν. Ο Κύπριος αμυντικός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Υπενθυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν οι Λευτέρης Μέρτακκας και Αντώνης Μούσιης, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλες εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα του Παραλιμνίου, αφού ο προπονητής Κώστας Καϊάφας φαίνεται ότι εντόπισε παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Ενίσχυση είχαμε και στο τεχνικό τιμ των βυσσινί. Ο Γιώργος Σταύρου, ο οποίος δούλεψε πέρσι με επιτυχία στην Αγία Νάπα, θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας του Παραλιμνίου.

Όσον αφορά στα διοικητικά, το τοπίο παραμένει ακόμη θολό. Στην πρόσφατη συνέλευση, η διοίκηση εξέφρασε τον προβληματισμό της για την οικονομική κατάσταση του σωματείου, ζητώντας τη στήριξη κι άλλων μελών για να ενδυναμωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο.

3

5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ