Παραλίμνι: Άκαρπη η προσπάθεια για την επανένταξη δύο παικτών

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Παραλιμνίου, Κώστας Καϊάφας, έχει και άλλους Κύπριους παίκτες στη μετεγγραφική του λίστα, για τους οποίους πιστεύει ότι ταιριάζουν στα πλάνα του για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η προσπάθεια των ανθρώπων της Ένωσης να επανεντάξουν δύο Παραλιμνίτες παίκτες, τον επιθετικό Γιώργο Κολοκούδια και τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κίττο (φωτό), τελικά δεν καρποφόρησε.

Οι βυσσινί, όπως είπαν, έκαναν πολύ καλή πρόταση και στους δύο, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση, κυρίως λόγω της επιθυμίας των προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Κολοκούδιας τα βρήκε με τη Νέα Σαλαμίνα ενώ ο Κίττος, νοουμένου ότι τα βρει στο οικονομικό με την Ανόρθωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, πιθανότατα θα ανακοινωθεί από την ΑΕΛ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Παραλιμνίου, Κώστας Καϊάφας, έχει και άλλους Κύπριους παίκτες στη μετεγγραφική του λίστα, για τους οποίους πιστεύει ότι ταιριάζουν στα πλάνα του για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα έχει στόχο την άμεση επιστροφή της στους «μεγάλους».

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ