aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: «Κρίμα που φεύγω, ήταν σαν μια βόλτα σε rollercoaster»

Πάφος FC: «Κρίμα που φεύγω, ήταν σαν μια βόλτα σε rollercoaster»

Ο Ιβάν Γκόμες αποχωρεί από την Πάφος FC και πιθανόν να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για οικογενειακούς λόγους και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους της πόλης όπου έζησε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο ακραίος μπακ από τη Γουϊνέα Μπισάου αγωνίστηκε σε Ακρίτα Χλώρακας (2011-12), ΑΕ Κουκλιών (2012-14) και Πάφος FC (2014-16).

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκόμες:

«Πω πω από που να αρχίσω… Πέντε χρόνια σε αυτή την πόλη και τελικά ήρθε η ώρα να πω αντίο στην Πάφο. Ήταν μια τρελή βόλτα σε rollercoaster με πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως τώρα μπορώ να πω πως το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε ήταν και το τελευταίο μου με αυτή την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της Πάφου. Μετά το παιχνίδι δέχθηκα πολλά μηνύματα, κάτι που πραγματικά με συγκίνησε και είναι κρίμα που φεύγω, όμως, όλα έχουν ένα τέλος. Θα φύγω από αυτή την πόλη, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους κι αυτό θα το πάρω μαζί μου όπου κι αν πηγαίνω.

Έχω μάθει τόσα πολλά εδώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, πραγματοποιώντας μερικά από τα όνειρα μου, και σίγουρα φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς της Πάφου οι οποίοι όπου κι αν με συναντούσαν πάντοτε μου έδειχναν το σεβασμό που άξιζα. Ευχαριστώ πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ