aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: «Κάντε ακόμα λίγη υπομονή»

Πάφος FC: «Κάντε ακόμα λίγη υπομονή»

Αρκετοί παίκτες που αγωνίζονταν στη λήξασα σεζόν με τη φανέλα της Πάφος FC έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ των γαλάζιων, αφού έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλες κυπριακές ομάδες. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις νέες τους ομάδες.

Όσοι δεν βρήκαν ακόμη την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του παφιακού συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλλει για αύξηση των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας από 14 σε 16 και τους ζητήθηκε να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό.

Παράλληλα, η επιτροπή προγραμματισμού περιμένει τις εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα παρθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 3 Ιουνίου, για να δει πώς θα προχωρήσει τις διαδικασίες εξεύρεσης προπονητή.

Πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται- αναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για να καθίσουν στον γαλάζιο πάγκο είναι ο Δημήτρης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ