Πάφος FC: Ακόμη €150.000

Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα ο Ρώσος επενδυτής Σεργκέι Λομάκιν αναμένεται να εμβάσει και το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας με την Πάφος FC…


Στις 11 του μήνα αναμένεται η επίτευξη ολοκλήρωσης της συμφωνίας της Πάφος FC με τον Ρώσο επιχειρηματία και επενδυτή Σεργκέι Λομάκιν. Η συμφωνία έχει υλοποιηθεί κατά το ήμισυ με την καταβολή των πρώτων €100.000 από τον Ρώσο επενδυτή, με σκοπό την άμεση εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων του σωματείου προς τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, ο Σεργκέι Λομάκιν αναμένεται να εμβάσει και το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας που αγγίζει τις €150.000 για να γίνουν πληρωμές σε άλλες υποχρεώσεις σε τρίτους και στο κράτος. Ακολούθως θα γίνει Γενική Συνέλευση για τη δημιουργία νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα ηγηθεί του σωματείου, με τη συμμετοχή και ατόμων της απερχόμενης διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του τέως προέδρου Χριστάκη Κάιζερ.

Αφού γίνει ο καταρτισμός σε σώμα, θα οριστεί νέα συνέλευση κατά τη διάρκειά της όπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πλάνο του Σεργκέι Λομάκιν. Όσον αφορά στο σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ο νέος πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον νέο τεχνικό διευθυντή, τον Γάλλο Λοράντ Ντεσό.

Αμέσως μετά τις υπογραφές της τελικής συμφωνίας της Πάφος FC με τον Σεργκέι Λομάκιν, οι δύο άνδρες θα πιάσουν δουλειά για τη στελέχωση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν ήδη τον καταρτισμό σχετικής λίστας με υποψήφιους προπονητές αλλά και παίκτες που τους ενδιαφέρουν, προκειμένου να είναι έτοιμοι και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ