Λάθος του δικηγόρου, περιμένει τη ΦΙΦΑ (ανακοίνωση)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακός, Κώστας Σεραφείμ, μίλησε στον Super SportFM για το θέμα που προέκυψε με το εμπάργκο της ΦΙΦΑ στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο ποδοσφαιριστής μέσω του δικηγόρου έχει πληρωθεί, φαίνεται πως δεν έχει ενημερωθεί η ΦΙΦΑ. Μίλησα με τον δικηγόρο και μου είπε ότι θα ενημερώσει τη ΦΙΦΑ με επιστολή του και ελπίζω να γίνει αποδεκτή και να λήξει το θέμα.

Τότε, μας έδιναν προθεσμία 10 μέρες, πληρώθηκε ο ποδοσφαιριστής, ο δικηγόρος παρέλειψε να ενημερώνει τη ΦΙΦΑ. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα αποδεχθεί η ΦΙΦΑ, γιατί αν μας βάλουν εμπάργκο για 5000 ευρώ θα είναι κρίμα κα άδικο για την προσπάθεια που κάνουμε το τελευταίο διάστημα».

Η σχετική ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας αναφορικά με την απόφαση της FIFA για επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών ότι οι επιδικασμένες οφειλές του σωματείου μας προς τον ποδοσφαιριστή Έντουαρντ Μασίνουα έχουν πληρωθεί εμπρόθεσμα.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ενημερώσει άμεσα με σχετική επιστολή την FIFA. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας αναμένει την άμεση άρση της απαγόρευσης μεταγραφών».

SOS: Ποινή της FIFA στον Ολυμπιακό!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ