aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓια το καλύτερο δυνατό φινάλε

Για το καλύτερο δυνατό φινάλε

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν, με το οποίο θα αποχαιρετήσει την Α’ Κατηγορία. Οι μαυροπράσινοι θέλουν να ολοκληρώσουν όσο καλύτερα γίνεται την παρουσία τους στο πρωτάθλημα, στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ερμή.

Ο Κυριάκος Πολυκάρπου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο για ακόμη μία φορά θα παρατάξει κυρίως Κύπριους ποδοσφαιριστές. Για ακόμη μία φορά, ο υπηρεσιακός προπονητής των πρωτευουσιάνων θέλει να βγάλει συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό, ενόψει των αποφάσεων που θα παρθούν για στελέχωση της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Βεβαίως, τα σπουδαία θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση, την ερχόμενη Τρίτη. Αφού σχηματιστεί διοίκηση θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας, με πρώτιστο ζήτημα την εξεύρεση προπονητή. Πέρα από τον εντοπισμό προπονητή, θα ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν και ποιοι όχι στις τάξεις του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ