aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη νέα διοίκηση

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη νέα διοίκηση

Η προχθεσινή ήττα από την Πάφος FC με 2-3 στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανήκει στην ιστορία και απομένει ο επίλογος της παρουσίας στην Α’ Κατηγορία απέναντι στον Ερμή. Περισσότερη σημασία, όμως, παρουσιάζει η εκλογική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου.

Οι διεργασίες είναι έντονες και το επικρατέστερο σενάριο, προς το παρόν, είναι να προκύψει διοίκηση, η οποία θα αποτελείται από υφιστάμενα και νέα μέλη. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο σχήμα είναι έντονο και από παράγοντες που απάρτισαν παλαιότερα Διοικητικά Συμβούλια. Απομένουν οκτώ ημέρες ώς τη συνέλευση και με τις επαφές που θα μεσολαβήσουν, θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η κατάσταση.

Ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά με τις προθέσεις του Κώστα Σεραφείμ (φωτό), για διεκδίκηση νέας θητείας στην προεδρία. Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ακέφαλος ο Ολυμπιακός, ο οποίος νοικοκυρεύτηκε οικονομικά, μπορούν να δημιουργηθούν ευοίωνες συνθήκες για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ