aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑπό μάγκας προπονητής… λύση συνεργασίας!

Από μάγκας προπονητής… λύση συνεργασίας!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Πριν μερικές βδομάδες πήρε τα εύσημα απ’  όλους για τα όσα έκανε μέσω της δουλειάς του στον Ολυμπιακό και την αποφυγή του απευθείας υποβιβασιμού με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του Άρη. Λίγες μόνο βδομάδες αργότερα… και αφού η αποφυγή της διαβάθμισης δεν είναι πλέον εφικτή, πάρθηκε η απόφαση λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Όταν ο στόχος δεν επιτυγχάνεται, ένα στόχο τον οποίο ο ίδιος ο Χρύσης Μιχαήλ και οι παίκτες του ανάγκασαν τους πάντες να πιστέψουν σ’ αυτόν, η εύκολη λύση είναι να αποχωρήσει ο προπονητής.

Απέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς το πόσο καλός προπονητής είναι. Έφτιαξε μια ομάδα ικανή να κοιτάξει τα μάτια τον κάθε αντίπαλο χωρίς να έχει ενισχυθεί λόγω του εμπάργκο μεταγραφών που είχε ο Ολυμπιακός. Δούλεψε με τα μικρά ταλέντα που είχε στην διάθεση του και τους παίκτες που οδήγησαν τους μαυροπράσινους στην μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Χρύσης Μιχαήλ

Πάλεψε με μπάτζετ πολύ μεγάλύτερα από το δικό της ομάδας του, έκανε εξαιρετικά παιχνίδια, πήρε ανέλπιστους βαθμούς με μεγάλες ομάδες όπως με Απόλλωνα και Ομόνοια, έχασε παιχνίδια γιατί απλά δεν είχε το βάθος που θα ήθελε στον πάγκο όμως κανείς δεν παραγνωρίζει την πορεία του. Ήταν εξαιρετική και μόνο όσοι εθελοτυφλούν μπορούν να πουν το αντίθετο.

Ο Χρύσης Μιχαήλ ξέρει να διαβάζει σωστά τους αντιπάλους, ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του και είναι σίγουρο πως προπονητικά δεν πρόκειται να χαθεί. Έχει ποδοσφαιρική παιδεία, γεννημένος νικητής και είναι δεδομένο πως σύντομα θα βρει νέο σταθμό στην καριέρα του. Γιατί απλά έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ