aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μίλησε» ο Κολοκούδιας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη πανηγυρίζει το Παραλίμνι. Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη επικράτησε του ΘΟΪ (1-0) στο «Τάσος Μάρκου», δίνοντας συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής επί της Δερύνειας. Οι «βυσσινί» κατάφεραν σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι να επικρατήσουν των «γαλαζοκιτρίνων» και ν’ ανεβούν στο δεύτερο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, όμως με παιχνίδι περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κολοκούδιας με ωραίο πλασέ (75’).

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, το ματς ήταν ισοδύναμο χωρίς πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους και να είναι ελαφρώς πιο απειλητικοί από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από πλευράς τους ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα. Με την επίτευξη του γκολ, το ΘΟΪ προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, όμως το Παραλίμνι κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Η 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί αύριο με άλλα πέντε παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στα Πολεμίδια μεταξύ της Καρμιώτισσας και της Ομόνοιας Αραδίππου, που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο «Κερύνεια-Επιστροφή» θα γίνει το ντέρμπι της προσφυγιάς με την ΠΑΕΕΚ να υποδέχεται τον ΑΣΙΛ, στο Ζακάκι η τοπική ΑΕΖ θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άσσιας, στο Δασάκι η Ξυλοτύμπου θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο, ενώ στο Δάλι ο ουραγός Χαλκάνωρ θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Δερύνειας. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει αύριο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τον Διγενή Ορόκλινης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ