aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με υποψία για αλλαγές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος θα επιστρέψει σήμερα στο Μακάρειο, τρεις ημέρες μετά την ήττα με 2-3 από τη Δόξα. Στο γήπεδο της Λευκωσίας θα την υποδεχτεί ο πρωτοπόρος της Β’ Κατηγορίας Ολυμπιακός (18:00, Cytavision 3), στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου. Η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι, επομένως παρά την ετικέτα του φαβορί για τους φιλοξενούμενους, θα χρειαστούν προσοχή για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

Βεβαίως, το θέμα για τον προπονητή των μαυροπρασίνων Φάντζιο Μπούις και των γαλάζιων Ζέλικο Κόπιτς, είναι πώς θα προσεγγίσουν το σημερινό παιχνίδι. Από τη μια, οι γηπεδούχοι έχουν ντέρμπι κορυφής με τον Οθέλλο το ερχόμενο Σάββατο και από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι στον πυθμένα της Α’ Κατηγορίας και θα υποδεχτούν την ίδια ημέρα την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Επομένως, αμφότεροι είναι πιθανό να προφυλάξουν κάποια από τα ατού τους για τα δύσκολα ματς που έπονται στο πρωτάθλημα που συμμετέχει η κάθε ομάδα.

Είτε με βασικούς είτε με παγκίτες, η Πάφος FC έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά και θα επιδιώξει σήμερα να πάρει τη νίκη, που θα τη βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με πρόκριση θα πάει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στο σημαντικό ματς με τον Οθέλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ