Υποχρεωμένη πια να πατήσει γκάζι

Για την επάνοδό της στα θετικά αποτελέσματα προετοιμάζεται η Καρμιώτισσα, η οποία είναι αναγκασμένη να αυξήσει τη συγκομιδή της, καθώς βλέπει τους ανταγωνιστές της να κάνουν βήματα βαθμολογικής προόδου.

Η ομάδα των Πολεμιδιών, η οποία προέρχεται από ήττα κόντρα στον Απόλλωνα, είδε τη διαφορά της από τη 12η Δόξα να μειώνεται στο συν 10 και από τον Άρη στο συν 3. Παρότι εξακολουθεί να διατηρεί το πλεονέκτημα, τίποτα δεν τέλειωσε αφού θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απομένουν δύο αγωνιστικές, στις οποίες οι κοκκινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά, την Ανόρθωση στο ΓΣΖ και τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Δύο δύσκολα παιχνίδια, τα οποία όμως θα αντιμετωπίσουν με θετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ξέροντας πως στον πρώτο γύρο νίκησαν και τις δύο ομάδες της Αμμοχώστου.

Επί του παρόντος βέβαια, η ομάδα του Λιάσου Λουκά έχει την προσοχή της στον αντίπαλο που ακολουθεί και στο πώς θα παρουσιαστεί ικανή να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός συγκριτικά με αυτόν του πρώτου γύρου, όμως από τη στιγμή που η Καρμιώτισσα το κατάφερε να κάνει την έκπληξη, μπορεί να το επαναλάβει. Θα χρειαστεί βέβαια να παρουσιαστεί πολύ αποτελεσματική στην άμυνα και γενικά στην ανασταλτική της λειτουργία. Στον μεσοεπιθετικό τομέα, η ομάδα του Λιάσου Λουκά διαθέτει ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η πορεία της Καρμιώτισσας είναι ήδη πάρα πολύ καλή. Σε αρκετούς από τους αγώνες της έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν ανταγωνιστική. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να την ολοκληρώσει με επιτυχία, δηλαδή με τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ