aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΞιαρής: «Δεν μας άξιζε…»

Ξιαρής: «Δεν μας άξιζε…»

Η προσπάθεια ήταν ηρωική, όμως ο θαυμασμός για την καλή πορεία της Καρμιώτισσας δεν ήταν αρκετά εφόδια για να κερδίσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Οι εννέα νίκες δεν ήταν αρκετές και με την προχθεσινή ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα η ομάδα του Λιάσου Λουκά υποβιβάστηκε.

Λίγο τα λάθη, λίγο η ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια έφεραν την πτώση στη Β’ Κατηγορία, όμως η ζωή για την λεμεσιανή ομάδα δεν τελειώνει με τον υποβιβασμό όσο οδυνηρός και αν είναι. Η Καρμιώτισσα άρχισε από το αγροτικό και έφθασε εδώ που έφθασε, χάρη στην αγάπη και την εθελοντική δουλειά των ανθρώπων της, οι οποίοι τονίζουν η φετινή σεζόν θα τους βρει πιο σοφούς και δυνατούς.

«Είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί δεν μας άξιζε να πέσουμε κατηγορία. Η ομάδα μας δούλεψε σκληρά, όσους βαθμούς πήρε τους κέρδισε με την αξία της, όμως ατύχησε στο τέλος. Θα δούμε την πορεία σφαιρικά και ανάλογα θα κινηθούμε. Είναι δύσκολη η επόμενη μέρα, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σηκώσουμε τα κεφάλια», δήλωσε στο «Goal», το μέλος της διοίκησης Ανδρόνικος Ξιαρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ