Την Κυριακή παίζει… όλη τη σεζόν

Μετά την ήττα από τον Ερμή τα περιθώρια έχουν στενέψει και για να μη βρεθεί η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών σε δύσκολη θέση, καλείται άμεσα να επιστρέψει στις νίκες...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Καρμιώτισσα ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Δόξα στο ΓΣΖ. Μετά την ήττα από τον Ερμή τα περιθώρια έχουν στενέψει και για να μη βρεθεί η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών σε δύσκολη θέση, καλείται άμεσα να επιστρέψει στις νίκες.

Το ερχόμενο ματς είναι όλη η σεζόν για τους ερυθρόλευκους, αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει τους κόπους και τις θυσίες όλων στην ομάδα στη φετινή σεζόν. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν εδώ και μέρες να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Λιάσος Λουκά θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Αντάμοβιτς, Αρότσα και Όστοϊτς. Επανέρχονται όμως οι Βοσκανιάν και Ταραλίδης, δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία, που θα πάρουν θέση βασικού.

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για μας και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό. Ο στόχος μας είναι να πάνε οι ποδοσφαιριστές μας με την καλύτερη ψυχολογία για να κερδίσουμε», δήλωσε στο «Goal» ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ανδρόνικος Ξιαρής. Η Καρμιώτισσα βολεύεται και με ισοπαλία, όμως δεν θα επιδιώξει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά τη νίκη, για να… ξεγνοιάσει.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ