aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘερμά συγχαρητήρια από Καρμιώτισσα προς Μαραγκό

Θερμά συγχαρητήρια από Καρμιώτισσα προς Μαραγκό

Η ομάδα της Καρμιώτισσας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δίνει τα συγχαρητήρια της στον Χρίστο Μαραγκό για την πολύχρονη προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον Μαραγκό ως «φωτεινό παράδειγμα» για τους νέους αθλητές και του εύχεται κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Καρμιώτισσα Πολεμιδιών επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες του προς τον ποδοσφαιριστή Χρίστο Μαραγκό για την πολύχρονη προσφορά και παρουσία του στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Το ήθος και ο επαγγελματισμός του Χρίστου Μαραγκού στην πολύχρονη παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου δεν μπορούν να μας αφήσουν ασυγκίνητους και πρέπει να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλους τους σημερινούς αθλητές.

Αθλητές σαν το Χρήστο Μαραγκό κοσμούν το Κυπριακό Αθλητισμό και συμβάλουν τα μέγιστα στη ανύψωση των αθλητικών ιδεωδών του τόπου μας. Θέλουμε να ευχηθούμε στο Χρήστο κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και επαγγελματική επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ