Στενέψανε τα περιθώρια

Μετά την ισοπαλία στο Δασάκι με τον Εθνικό, η ομάδα των Πολεμιδιών δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών κόντρα στους «φτεροπόδαρους», γι’ αυτό μοναδικός της στόχος είναι η νίκη...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πλην του Βοσκανιάν, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή, το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΖ, καθώς επιστρέφουν οι Γουίλερ και Ταραλίδης.

Μετά την ισοπαλία στο Δασάκι με τον Εθνικό, η ομάδα των Πολεμιδιών δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών κόντρα στους «φτεροπόδαρους», γι’ αυτό μοναδικός της στόχος είναι η νίκη. Ο αντίπαλός της βρίσκεται σε μια φάση με πολλές αλλαγές και το μόνο που χρειάζεται είναι οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Αν οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν αυτό το ματς, θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, το Δ.Σ. Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη κλήρωση του χρονιαίου της λαχείου με έπαθλο ένα αυτοκίνητο μεταφέρετε για τις 24 Μαΐου 2017 αντί για τις 27 Απριλίου 2017, όπως καταρχήν ανακοινώθηκε. Τυχερός δελτίο θα είναι οι τρείς τελευταίοι αριθμοί του πρώτου λαχνού του κρατικού λαχείου της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ