aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠρώτα συμπεράσματα για τη νέα Καρμιώτισσα

Πρώτα συμπεράσματα για τη νέα Καρμιώτισσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Λιάσος Λουκά θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αυτή την περίοδο, στο σημερινό φιλικό με τον Εθνικό στο Δασάκι (18:00).

Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχει ένα και μοναδικό στόχο: να παρουσιαστεί διεκδικητική για παραμονή της στους μεγάλους.

Η τελευταία προσθήκη με τον Αντρέα Σταύρου, μαζί με όσες προηγήθηκαν, φανερώνουν την πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να υπάρχει και ποιότητα και βάθος στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό για αύριο και τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για το Μάριμπορ της Σλοβενίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Καρμιώτισσα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας για πρώτο αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο, ενώ στη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Λάρνακα, το οποίο δήλωσε ως έδρα της. Ένα θετικό ξεκίνημα, θα δώσει ώθηση για την πορεία που όλοι προσδοκούν στο σωματείο των Πολεμιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ