aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Προηγήθηκε οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε»

«Προηγήθηκε οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε»

Αντέδρασαν στην Καρμιώτισσα για τη δήλωση του προέδρου του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου, για το γκολ που δεν μέτρησε. Όπως δήλωσε στο «Goal» ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Πολεμιδιών, Δάνος Λουκαΐδης, πριν τη φάση του γκολ (με την μπάλα να περνά τη γραμμή τέρματος) για το οποίο φωνάζει ο Εθνικός, προηγήθηκε οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε. Ο παράγοντας της Καρμιώτισσας ανέφερε ακόμη πως αν ο Όρντος (φώτο) ήταν εύστοχος στις ευκαιρίες που είχε, η ομάδα του θα έφτανε στο «διπλό».

Το μυαλό όλων στην Καρμιώτισσα είναι πλέον στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή. Ο Λιάσος Λουκά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βοσκανιάν λόγω καρτών, όμως επιστρέφει ο Γουίλερ που λόγω τιμωρίας δεν είχε αγωνιστεί στο Δασάκι.

Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν την Καρμιώτισσα από την τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Δόξα είναι λίγοι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στους εναπομείναντες αγώνες για την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ