Πεισμωμένοι και θυμωμένοι… Πολεμιδιώτες!

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στο +3 από τη Δόξα, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο ΓΣΖ και αν την κερδίσει όλα τελειώνουν...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται η Καρμιώτισσα μετά την ήττα από τον Ερμή, όμως άπαντες στην ομάδα δηλώνουν αισιόδοξοι ότι ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί.

Στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, όπως ανέφεραν με ανακοίνωσή τους είναι θυμωμένοι «με όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα του πρωταθλήματος του β’ ομίλου», όμως είναι πεισμωμένοι και δεν τα βάζουν κάτω. Από τις πρόσφατες τοποθετήσεις των παραγόντων των ερυθρόλευκων αλλά και τις δηλώσεις του Λιάσου Λουκά, βγαίνει το συμπέρασμα πως στην ομάδα θα τα δώσει όλα για να διατηρηθεί στα «σαλόνια».

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στο +3 από τη Δόξα, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο ΓΣΖ και αν την κερδίσει όλα τελειώνουν. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, με ενδεχόμενη νίκη θα σφραγιστεί η παραμονή. Ήδη, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον «τελικό» της σεζόν. Εκτός πλάνων θα είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Αντάμοβιτς και Όστοϊτς, όμως στα θετικά είναι η επιστροφή των Βοσκανιάν και Ταραλίδη.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ