aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠεντάδα απουσιών στο «Αμμόχωστος»

Πεντάδα απουσιών στο «Αμμόχωστος»

Στην Καρμιώτισσα ξέρουν πόσο δύσκολη θα είναι η προσπάθεια τους, αν δεν εξασφαλίσουν νωρίς τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν μακριά από τις περιπέτειες. Γι’ αυτό και το αυριανό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» θεωρείται σημαντικό. Βέβαια, ακόμη και στην περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, η ομάδα απέδειξε πως διαθέτει καλό έμψυχο δυναμικό για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες των της β’ φάσης.

«Οι δυσκολίες για μας ήταν γνωστές από την αρχή. Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύουμε σε αυτήν και θα δώσουμε μέχρι τέλους την μάχη για να είμαστε και του χρόνου στην Α’ κατηγορία», δηλώνει στην «Goal News», ο έφορος της ομάδας Ανδρόνικος Ξιαρής. Ο Μανογιάν είναι τραυματίας και θα χάσει το παιχνίδι, όπως και οι Σάλιακας, Αρότσα και Βαττής που είναι τιμωρημένοι. Ακόμη ένα παιχνίδι χάνει ο Σταύρου, λόγω της επιπρόσθετης ποινής που δέχτηκε από τον αθλητικό δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ