Πάθος και δύναμη μέχρι το φινάλε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά, για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν. Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, το λιγότερο που θα κυνηγήσουν αύριο οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας στο ματς με τη Δόξα είναι η ισοπαλία. Εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Αντάμοβιτς, Όστοϊτς και Αρότσα, ενώ από χθες δεν υπολογίζεται ούτε ο Μανογιάν. Πρόκειται για πολύτιμες μονάδες για την ομάδα των Πολεμιδιών, όμως όποιοι και αν αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα. Πάθος και δύναμη μέχρι το φινάλε είναι η… συνταγή.

Λίγο ρόλο θα παίξει η τακτική και περισσότερη σημασία θα έχει πόσα χιλιόμετρα θα καλύψουν οι ποδοσφαιριστές και πόσο ουσιαστικοί θα είναι για να φθάσουν στη νίκη και να σφραγίσουν την παραμονή τους. Η καλή ψυχολογία και η κατάθεση όλων των ψυχικών αποθεμάτων αναμένεται πως θα βοηθήσουν την Καρμιώτισσα να πάρει αυτό που θέλει στον αγώνα της χρονιάς. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας υπολογίζει στους Βοσκανιάν και Ταραλίδη, με τον πρώτο να παίζει στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος στη μεσαία γραμμή. Στην άμυνα θεωρούνται σίγουροι οι Σάλιακας, Λοκόμπε, Βοσκανιάν και Γουίλερ. Οι Ταραλίδης, Πάσεκ και Πόλιανετς θα σηκώσουν το βάρος στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση αναμένεται πως θα βρεθούν οι Όρντος, Βαττής, Μπάρμπαρος.

Στο πλευρό της η Καρμιώτισσα θα έχει τουλάχιστον καμιά 300σαριά φίλους της. Μάλιστα η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» τους στον αγώνα του ΓΣΖ. Αναφέρει σχετική ενημέρωση: «Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης που δεχόμαστε τις τελευταίες ημέρες από αγνούς φιλάθλους όλων των ομάδων. Μετατρέψτε φίλοι τα συναισθήματά σας σε ουσιαστική βοήθεια με την παρουσία σας στο ΓΣΖ την Κυριακή στις 5.00 μ.μ.».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Νίκος Παπάς και η διοίκηση γενικά φέρονται πεισμωμένοι μετά και τις τελευταίες, όπως χαρακτηρίζουν οι παράγοντες της Καρμιώτισσας, προσβλητικές δηλώσεις του Κώστα Χριστοδούλου. Η αναφορά του σε «χασίς και καλάσνικοφ» έχει εξοργίσει τους παράγοντες της Καρμιώτισσας, καθώς όπως λένε αυτό είναι θέμα που δεν έχει καμιά σχέση με τον σύλλογο των Πολεμιδιών.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ