Παράδειγμα προς μίμηση


Δύο παιχνίδια, ισάριθμες ισοπαλίες και οι δυο πρώτοι βαθμοί στην παρθενική παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι παράγοντες της Καρμιώτισσας, ούτε που το φαντάζονταν το 1979, που ίδρυαν τον σύλλογο, πως η ομάδα τους θα έφθανε από το αγροτικό της ΕΠΟΛ στην Α’ Κατηγορία.

Κι όμως, όταν είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις, μπορείς να φθάσεις μακριά, εκεί που δεν ονειρεύεται ακόμη και ο πιο πιστός και αισιόδοξος υποστηρικτής μιας προσπάθειας. Η Καρμιώτισσα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η Καρμιώτισσα έχει αρχίσει ιδανικά το πρωτάθλημα και αυτό που απομένει τώρα είναι η αναζήτηση και της πρώτης και ιστορικής νίκης στην μεγάλη Κατηγορία. Υπάρχει καλό κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Λιάσου Λουκά, εκφράζεται η αισιοδοξία πως είναι σε θέση να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα». Θα είναι πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα και ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του απέναντι σ’ ένα πιο ποιοτικό και έμπειρο αντίπαλο. Το θετικό είναι πως, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ