Ο στόχος της Καρμιώτισσας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα ακόμη είναι ρευστά για την υπόθεση παραμονή. Η Καρμιώτισσα χρειάζεται και άλλους βαθμούς για να νιώσει τη σιγουριά της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Γι’ αυτό και το τελευταίο παιχνίδι της, στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, έχει μεγάλη σημασία. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά θέλει να κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας τους ανταγωνιστές της.

Ο Κύπριος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα νιώσουν πολύ καλύτερα αν μπουν στη φάση των πλέι άουτ έχοντας ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους. Τρομάζουν και μόνο στην ιδέα πως δεν θα καταφέρουν να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι τώρα καλύτερες εμφανίσεις από άλλες ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή.

Ουσιαστικά, οι κοκκινόμαυροι έχουν μπροστά τους ένα μίνι μαραθώνιο δέκα αγωνιστικών, στον οποίο καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να κερδίσουν βαθμούς. Οι πιο πολλές εμφανίσεις της ομάδας των Πολεμιδιών μέχρι σήμερα ήταν πάρα πολύ καλές, ακόμα και σε παιχνίδια που γνώρισε την ήττα. Πλέον όμως έχει φθάσει σε ένα σημείο όπου δεν επιτρέπονται λάθη. Οι αντίπαλοι της ομάδας των Πολεμιδιών από εδώ και πέρα θα είναι στα μέτρα της, οπόταν ο στόχος της σε κάθε παιχνίδι θα είναι να κυνηγά με απαιτήσεις τους τρεις βαθμούς.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ