«Απαλάσσοντε από το αδίκημα της τράμπας επειδή σας το είπαν;»

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της Καρμιώτισσας αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα, το οποίο θα κρίνει και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ποστάροντας παράλληλα την πιο πάνω φωτογραφία.

Αναλυτικά:

«Εμείς σε βλέπουμε στα μάτια… Εσύ που κουράστηκες να βλέπεις το ίδιο έργο κάθε χρόνο… Εσύ που αντιλαμβάνεσαι τις αλήθειες… Εσύ αγνέ φίλαθλε που θέλεις ένα καλύτερο ποδόσφαιρο… Τη Κυριακή σε χρειαζόμαστε… Στήριξε την προσπάθεια μας… Δεν στηρίζεις μόνο τη Καρμιώτισσα… Φώναξε και συμπορεύτου μαζί μας… Φώναξε φτάνει πια! Γιατί εσύ κατάλαβες! Μία πρόσκληση και μια θέση θα σε περιμένει».

«Στα γυάλινα σπίτια… Δεν περιμέναμε ότι δεν θα είχαμε αντιδράσεις… Τα γυάλινα όμως σπίτια δεν κτίστηκαν τη φετινή χρονιά… Είναι κτισμένα εδώ και χρόνια και αυτοί που έμεναν μέσα λόγω της κατασκευής τους ήταν ορατοί από το πλήθος και το φίλαθλο κόσμο… Η κοινή γνώμη έχει διαμορφωμένη την άποψη της εδώ και χρόνια και ξέρει πολύ καλά τι γινόταν πίσω από αυτά. Έχει δει το κάθε μαγείρεμα που γινόταν μέσα σε αυτά… Γι αυτό μας γύρισε τη πλάτη και περάσαμε στην απαξίωση… Τι δεν κατάλαβες…;»

«Στρουθοκαμηλισμών συνέχεια… Προς Αρχηγείο Αστυνομίας… Αγαπητοί Κύριοι, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε κατά πόσο κάποιος απαλλάσσεται του αδικήματος της τράμπας και της ληστείας εάν πριν το κάνει σας ενημερώσει… Τι δεν κατάλαβες;».

Διαβάστε επίσης: 

Η Καρμιώτισσα θέλει ξένους διαιτητές ενόψει Δόξας!

Η Καρμιώτισσα για…. στρουθοκαμηλισμούς! (pics)

Νέο… κτύπημα από την Καρμιώτισσα! (vid)

Τα… χώνει η Καρμιώτισσα και αφήνει αιχμές για τρία παιχνίδια της Δόξας

Αμάν δηλώσεις, φωνές και αιχμές ο Λιάσος Λουκά!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ