Να επαναλάβει τον άθλο του πρώτου γύρου

Μην φανταστεί κανείς πως στην Καρμιώτισσα έχουν εφησυχαστεί από τους 24 βαθμούς που έχουν μαζέψει. Με βάση τα δεδομένα που επικρατούν, η ομάδα των Πολεμιδιών είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει και άλλες νίκες αφού χρειάζεται περισσότερους βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία.

Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσουν στο σημερινό ματς με την Ανόρθωση, οι παίκτες του Λιάσου Λουκά θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Το ξανάκαναν, στον πρώτο γύρο. Μπροστά τους, εκτός από το σημερινό παιχνίδι, είναι κι αυτό τη 26ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς και άλλα δέκα στο δεύτερο γκρουπ.

Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό και θα συνεχίσουν με κάθε σοβαρότητα για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον Σταύρου, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του και σήμερα θα παρατάξει ό,τι καλύτερο με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως αυτό δεν τρομάζει την Καρμιώτισσα, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να κάνει ξανά τη ζημιά. Στο σημερινό παιχνίδι όλα είναι πιθανά, με προϋπόθεση τη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ