Λουκά:  «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σαφώς και η επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα θα είναι και η πιο δύσκολη. Με τον Άρη και την ΑΕΖ,  όπου η Καρμιώτισσα έπιασε καλή απόδοση, έχει δύο διαδοχικούς αγώνες στη Λάρνακα. Πρώτα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και μετά την ΑΕΛ. Δυο ματς που θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού να καταθέσουν περισσότερες δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο.

Ο Λιάσος Λουκά κατέγραψε τα θετικά στοιχεία, αλλά και αυτά που χρίζουν βελτίωσης. «Είμαστε μια καινούργια ομάδα και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δουλέψαμε στον τομέα της ομοιογένειας και περιμένουμε ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι», δήλωσε στο «Goal» ο Λουκά, ο οποίος προσθέτει πως είναι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του.

«Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται και είμαι ευχαριστημένος. Για να είμαστε δίκαιοι, δικαιούμαστε περισσότερους βαθμούς στα δυο παιχνίδια που δώσαμε, όμως εμείς κοιτάζουμε μπροστά και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκινούμε σε κάθε αγώνα για να διαφυλάξουμε τον ένα βαθμό που έχουμε και αν είναι δυνατόν να πάρουμε και τους άλλους δύο», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας. Ο Λουκά παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές  του σήμερα και αύριο και από Δευτέρας θα πιάσουν δουλειά για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ