aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚράτα την τύχη της στα χέρια της

Κράτα την τύχη της στα χέρια της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν πήρε το διπλό η Καρμιώτισσα στο Δασάκι, όμως και η ισοπαλία δεν χάλασε κανένα στην ομάδα των Πολεμιδιών. Έφθασε μιαν ανάσα από τη νίκη, ωστόσο, και ο ένας βαθμός διατηρεί την Καρμιώτισσα στο +3 από τη Δόξα.

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν, με αρκετή όρεξη, τα έδωσαν όλα και υπερασπίστηκαν πρώτα το γκολ του Μανογιάν (13’) με το οποίο προηγήθηκαν και μετά, όταν δέχθηκαν την ισοφάριση (56’), δεν τα έβαλαν κάτω και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όχι μόνο για να μη χάσουν, αλλά και για τη νίκη.

Στην Καρμιώτισσα δεν έχουν την πολυτέλεια να κοιτάξουν πίσω για να δουν τι έχασαν. Καλούνται να μαζέψουν όσους βαθμούς μπορούν και το ερχόμενο Σάββατο, στο ΓΣΖ, θα αντιμετωπίσουν τον Ερμή.

Το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα και τον Άρη. Ο Βοσκανιάν θα είναι εκτός λόγω καρτών, όμως, το θετικό είναι πως όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, καθώς επιστρέφουν Γουίλερ και Ταραλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ