Ο Λιάσος Λουκά περιμένει…

Στο στόχαστρο Ελλαδίτες και ποδοσφαιριστές ομάδων Α’ Κατηγορίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Καρμιώτισσα θα περιμένουν την λήξη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας για να προχωρήσουν στην υλοποίηση των μετεγγραφών που έχει αποφασίσει ο Λιάσος Λουκά.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας στη Β’ κατηγορία, έχει προχωρήσει σε κάποιες επιλογές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν, όμως, οι υπογραφές μαζί τους θα πέσουν όταν θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι περιμένουν και κάποιες απαντήσεις από την Ελλάδα. Ο Λιάσος έχει μιλήσει με κάποιους Ελλαδίτες, από τους οποίους περιμένει οριστική απάντηση. Όλες οι κινήσεις γίνονται μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί και δεν θα γίνει καμία υπέρβαση που να θέσει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του συλλόγου.

Στην τελευταία του συνεδρία, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε πως ο προϋπολογισμός για τη νέα περίοδο, θα κυμανθεί κοντά στις 500.000 ευρώ.

Τα μισά θα εισπραχθούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που θα έχει ο σύλλογος, ενώ θα αρχίσει και μια προσπάθεια για προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας σε επιφανείς φίλους της ομάδας και μεγάλες εταιρίες που θα προσεγγιστούν για να βοηθήσουν οικονομικά.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ