aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαϊρίνος: «Μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου»

Καϊρίνος: «Μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου»

O Χαράλαμπος Καϊρίνος είχε τεράστια συμβολή στην προσπάθεια που κατέβαλε η ΑΕΖ Ζακακίου για την παρθενική άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Παρόλο που υπήρξε επιθυμία από πλευράς ΑΕΖ να συνεχιστεί η συνεργασία της με τον έμπειρο τερματοφύλακα, τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ωστόσο, ο Καϊρίνος δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συζήτησε και συμφώνησε με τους παράγοντες της Καρμιώτισσας και από το Ζακάκι μετακομίζει στα Πάνω Πολεμίδια. Χθες οι δυο πλευρές υπέγραψαν το συμβόλαιο και ο Καϊρίνος ανήκει και με βούλα στην, επίσης, νεοφώτιστη ομάδα.

Ο νέος του προπονητής, Λιάσος Λουκά, γνωρίζει τις δυνατότητές του και άναψε το πράσινο φως για να ενταχθεί στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Στην ώριμη ηλικία των 33 χρόνων και με πολλές εμπειρίες, αναμένεται ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

«Για μένα είναι μια νέα πρόκληση. Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με την ΑΕΖ για να συνεχίσω στην ομάδα, η Καρμιώτισσα είναι ένας νέος σταθμός για μένα», είπε στο  «Goal» ο Καϊρίνος.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΖ, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως και αυτούς της Καρμιώτισσας που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα τους. Το μόνο που απομένει σε μένα είναι να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ