Η θετική αρχή, τα στηρίγματα και όσοι ψάχνονται

Το θετικό για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, πέρα από τους δύο βαθμούς συγκομιδή σε ισάριθμες αγωνιστικές (ισοπαλία με τον Άρη και την ΑΕΖ), είναι πως φανέρωσε καλά στοιχεία...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος και μακριά από την πίεση των επίσημων υποχρεώσεων, ο Λιάσος Λουκά έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα του σε θέματα τακτικής, αλλά και βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του και συνάμα να βελτιωθούν.

Την Καρμιώτισσα περιμένουν, άλλωστε, δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές όπως οι Καϊρίνος, Ταραλίδης, Βαττής και Σταύρου, με εμπειρίες από την παρουσία τους σε άλλες ομάδες Α’ Κατηγορίας, προσαρμόστηκαν αμέσως. Κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνονται και η τεχνική ηγεσία περιμένει πολύ περισσότερα από αυτούς στη συνέχεια.

Οι Αρότσα, Αντάμοβιτς, Βοσκανιάν και Κονέ δείχνουν καλά στοιχεία, όμως οι ανάγκες της Καρμιώτισσας θα είναι περισσότερες στη συνέχεια και θα χρειαστεί να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Το θετικό για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, πέρα από τους δύο βαθμούς συγκομιδή σε ισάριθμες αγωνιστικές (ισοπαλία με τον Άρη και την ΑΕΖ), είναι πως φανέρωσε καλά στοιχεία.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ