aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ πρώτη μικρή επιβράβευση

Η πρώτη μικρή επιβράβευση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Καρμιώτισσα είχε τις ευκαιρίες για να «αρπάξει» τη νίκη προχθές απέναντι στην ΑΕΖ (0-0), όμως και ο ένας βαθμός που πήρε δεν είναι άσχημος. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά το 1-1 με τον Άρη, η ομάδα του Λιάσου Λουκά παρουσιάστηκε με απαιτήσεις και έδειξε πως δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν αρκετά καλή και παρουσιάστηκε διαβασμένη, είχε υπομονή και αν μετρούσε το γκολ στο 76’ ίσως να ερχόταν και η πρώτη νίκη. Όπως φάνηκε, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Πόλιανετς. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαττή και την πρώτη κεφαλιά του Βοσκανιάν, ο Σλοβένος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 89’ η Καρμιώτισσα είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Ταραλίδη. Ο δεύτερος βαθμός στο πρωτάθλημα αποτελεί την πρώτη επιβράβευση και δικαίωση της δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία. Η διακοπή δίνει τώρα την ευκαιρία να ετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα, για το πολύ δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που θα είναι απέναντι στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ