aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ μεγάλη συμβολή του Καϊρίνου

Η μεγάλη συμβολή του Καϊρίνου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στα 33 του χρόνια ο Χαραλάμπος Καϊρίνος καθοδηγεί την άμυνα της Καρμιώτισσας και ήδη σε δύο παιχνίδια, κόντρα σε Άρη και ΑΕΖ, βοήθησε πολύ στο να κερδίσει η ομάδα του τους πρώτους της βαθμούς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λιάσου Λουκά και δείχνει πως μπορεί να έχει μιαν εξαιρετική σεζόν σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες.

Για την τεχνική ηγεσία όλα αρχίζουν από το μηδέν παθητικό. Προέχει η καλή αμυντική λειτουργία και η απόδοση του Καϊρίνου αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» για να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι τους στόχους τους.

Ταυτόχρονα, η ικανοποίηση όλων στην ομάδα των Πολεμιδιών πηγάζει και από τις εμφανίσεις των δύο κεντρικών αμυντικών. Οι Κονέ και Βοσκανιάν έχουν δέσει μεταξύ τους και αποτελούν τους… βράχους πάνω στους οποίους «σπάνε» οι επιθέσεις των αντιπάλων τους.

Βέβαια, οι επιτυχίες και οι καλές εμφανίσεις εξαρτώνται από την απόδοση του συνόλου και εκεί έχει στρέψει την προσοχή της η τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές θα πιάσουν αύριο δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα, το προσεχές Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ