Έχουν κίνητρα και θα τα κυνηγήσουν

Κάθε παιχνίδι, είναι σαν τελικός για την Καρμιώτισσα, πόσο μάλλον το σημερινό, με αντίπαλο μια ομάδα που προβάλλει με αξιώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι παράλληλα και το μοναδικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί σήμερα, οπόταν με τα βλέμματα όλων στραμμένα επάνω τους, θα κυνηγήσουν τον βαθμό ή τους βαθμούς.

Η αντίπαλός τους, κουβαλά την ετικέτα του φαβορί της συνάντησης, όμως αυτό διόλου δεν τρομάζει την ομάδα των Πολεμιδιών, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως στους πλείστους φετινούς αγώνες θ’ αρχίζουν σαν το αουτσάιντερ. Κόντρα στην ΑΕΚ, στο τελευταίο παιχνίδι, το τελικό 3-0, ήταν βαρύ, αφού είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να έχουν βαθμολογικό όφελος.

Για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, πολλή δραστηριότητα, από όλους και όχι μόνο από τους αμυντικούς, που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, αλλά και από τους μέσους και τους επιθετικούς, σε όποιες και όσες ευκαιρίες τους παρουσιαστούν για να σκοράρουν.

Μία αλλαγή ίσως επιχειρήσει ο Λιάσος Λουκά, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, χρησιμοποιώντας στη θέση του Σταύρου, τον Όρντος. Από εκεί και πέρα αν καταφέρουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό μόνο κέρδος θα είναι για τη νεοφώτιστη ομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ