Δύο επιστροφές (δηλώσεις)


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Λιάσο Λουκά, ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας έχει στη διάθεσή του και τους Όρντος και Αρότσα, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Είναι στην κρίση του Κύπριου τεχνικού αν θα τους επιλέξει για το αρχικό σχήμα του ματς της προσεχούς Δευτέρας (19:00) στο Τσίρειο.

Για όλους στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών η συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία είναι ένα τεράστιο βήμα και όπως λένε οι ιθύνοντές της, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προσθήκες για να έχει μια πολύ καλή παρουσία, με στόχο την παραμονή, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει αυτή η προσπάθεια.

«Είμαστε πανέτοιμοι και για μας το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην Α’ Κατηγορία, είναι σαν γιορτή. Έτσι το βλέπουμε, αφού η συμμετοχή μας είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Καρμιώτισσας, Χρίστος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία. Τον σεβόμαστε, όμως εμείς θα πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να τα δώσουμε όλα για τους βαθμούς της νίκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ