aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν ήταν αρκετό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα καλό ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για την Καρμιώτισσα για να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος προχθές από την Ανόρθωση (1-4). Λίγο πριν από το τέλος, ο Βαττής από το σημείο του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η ομάδα των Πολεμιδιών είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-3 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως φάνηκε άτυχη. Λίγο αργότερα η Ανόρθωση πέτυχε και τέταρτο γκολ για να γραφτεί ο επίλογος  του 1-4.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά δεν άρχισε καλά και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-3. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια και χωρίς άγχος, η Καρμιώτισσα έδειξε καλά στοιχεία και πάλεψε για το καλύτερο.

Μπροστά τους τώρα ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έχουν τον τελευταίο αγώνα της α’ φάσης του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Και ο στόχος είναι η νίκη για να αυξήσει τους βαθμούς και τις πιθανότητες παραμονής  στην κατηγορία. Αν μπει στα πλέι άουτ με διαφορά από τις ομάδες που κινδυνεύουν, θα έχει καλύτερη ψυχολογία και προοπτική για να φτάσει στον στόχο της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ