aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΆφησε τη σφραγίδα του στην Καρμιώτισσα

Άφησε τη σφραγίδα του στην Καρμιώτισσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Λιάσος Λουκά είχε δείξει από την αρχή όλα τα θετικά στοιχεία της σωστής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού. Το δείγμα που παρουσίασε μέχρι τώρα η Καρμιώτισσα έχει τη σφραγίδα του Κύπριου τεχνικού.

Οι πιο πολλές εμφανίσεις της ήταν πειστικές και γεμάτες ουσία. Πήρε βαθμούς από όλες τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ, όμως τώρα, που αρχίζουν τα δύσκολα, θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια.

Στην ομάδα των Πολεμιδιών επικρατεί κατάσταση ετοιμότητας ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Εθνικό. Εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος Σταύρου και ο τραυματίας Μανογιάν. Οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους και προετοιμάζονται για να κυνηγήσουν τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

«Είμαστε αισιόδοξοι πως η ομάδα μας θα πάρει τους βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην Α’ Κατηγορία», δήλωσε στο «Goal» ο έφορος της ομάδας Ανδρόνικος Ξιαρής και συμπλήρωσε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας, πως θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος».

Παρά την έντονη φημολογία περί μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα, από τη νέα σεζόν, ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Μάρκο Αντάμοβιτς έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Καρμιώτισσας πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα παιχνίδια που ακολουθούν και μετά θα ασχοληθεί με τα περί μετακίνησής του σε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ