aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ πρώτη κατάκτηση για τον Ονήσιλλο Σωτήρας

Η πρώτη κατάκτηση για τον Ονήσιλλο Σωτήρας

Ο Ονήσιλος Σωτήρας στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο στο συναρπαστικό τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ που έγινε στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Ακρίτα Χλώρακας στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, οι πρωταθλητές Γ’ Κατηγορίας νίκησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2. Για να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ονήσιλος Σωτήρας έδωσε έξι συνολικά αγώνες με απολογισμό 4 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία (που έγινε νίκη στα πέναλτι) και συνολικό συντελεστή τερμάτων 15-8.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Αναστάσιος Ευσταθίου (5), Ανδρέας Παπαθανασίου (3), Ανδρέας Αλκιβιάδης (2), Μαρτίνος Σολωμού, Αντώνης Κατσιάρης, Τζουζέπε Παρέντε, Αντώνης Μούσιης, Παναγιώτης Μαυρουδή. Εννέα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων του Ονήσιλου και έξι τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων του. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι επτά τέρματα σημειώθηκαν από κτυπήματα πέναλτι.

Τα αποτελέσματα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου:

Ονήσιλος Σωτήρας – ΕΝΑΔ 2-0

Ονήσιλος Σωτήρας – Ομόνοια Ψευδά 2-0

Φοίνικας – Ονήσιλος Σωτήρας 2-4

Εθνικός Λατσιών – Ονήσιλος Σωτήρας 2-4

Ονήσιλος Σωτήρας – Εθνικός Λατσιών 1-2

Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλος Σωτήρας 2-2 (2-4 πέναλτι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ