aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΗ 1η αγωνιστική και η συνέχεια

Η 1η αγωνιστική και η συνέχεια

Με μεγάλο ενδιαφέρον άρχισε ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με τις δεκαέξι συμμετοχές. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε πέντε από τους οκτώ αγώνες, σε δύο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι και μόνο η αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με τον Διγενή Ορόκλινης τέλειωσε ισόπαλη (1-1). Σημειώθηκαν συνολικά 19 τέρματα, 13 από τους γηπεδούχους και 6 από τους φιλοξενούμενους.

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Θεοδόσης Κύπρου που πέτυχε τρία τέρματα στο νικηφόρο 5-2 του Άρη επί του νεοφώτιστου Ονήσιλλου Σωτήρας. Ο Ακρίτας ήταν η μοναδική νεοφώτιστη ομάδα που πανηγύρισε νίκη (1-0 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό) στο πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι του πρωταθλήματος. Χρονικά το πρώτο γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Άντυς Ανδρέας Νικολάου και συγκεκριμένα στο 65ο του αγώνα του Ακρίτα με τον Ολυμπιακό, που τελικά καθόρισε και το αποτέλεσμα στο Μακάρειο Στάδιο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: Εθνικός Άχνας-Διγενής Ορ. 1-1, Ολυμπιακός-Ακρίτας 0-1, Ομόνοια Αρ.-ΑΕΖ 1-0, Αναγέννηση-ΜΕΑΠ 3-0, Οθέλλος-Αγία Νάπα 1-0, ΑΣΙΛ-ΠΑΕΕΚ 0-2, Καρμιώτισσα-ΘΟΪ 2-0, Άρης-Ονήσιλος 5-2.

Από εκεί και πέρα, η αυλαία της επόμενης αγωνιστικής θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με δύο αναμετρήσεις. Τηλεοπτικά από τη Cytavision θα μεταδοθεί ο αγώνας της Αγίας Νάπας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΑΣΙΛ Λύσης. Οι υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου (19:00): Αγία Νάπα-AΣΙΛ Λύσης, Εθνικός Άχνας-Ομόνοια Αραδίππου. Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου (16:00): Διγενής Ορόκλινης-ΘΟΪ Λακατάμιας, Ακρίτας Χλώρακας-Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας-Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ονήσιλος Σωτήρας 2014-Οθέλλος Αθηένου, ΜΕΑΠ-Άρης, ΑΕΖ-Αναγέννηση Δερύνειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ