«Για το που πηγαίνει ο Ολυμπιακός είναι που δεν ξέρουμε»


Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού μίλησε δημόσια ο Ανδρέας Αριστοδήμου. Ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπρασίνων αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέρονται θέματα σε απογευματινή εκπομπή του Super SportFM.

Οι πιο σημαντικές ατάκες του

Ανέλαβα την προεδρία του Ολυμπιακού για να βάλω ένα μικρό λιθάρι, γιατί στερούμαστε ένα διοικητικό κομμάτι και επειδή ασχολούμαι τις επιχειρήσεις θεώρησα σωστό να ζητήσω ψήφο Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί μεθαύριο. Στόχος μας είναι η άνοδος, κάτι που δεν καταφέραμε φέτος για διάφορους λόγους.

Το πενταετές πλάνο περιλαμβάνει αναδιοργάνωση των ακαδημιών γι’ αυτό φέραμε τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα έχει την ευθύνη αυτή. Την Πέμπτη θα γνωρίζεται ποιος είναι.

Ο προπονητής είναι ο Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος έχει δικαίωμα να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία, έχει διαλέξει ήδη ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και είμαστε έτοιμοι να τους φέρουμε. Θα ανανεώσουμε όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θα προτείνει ο προπονητής.

Από τη στιγμή που ήρθα φροντίσαμε τα κριτήρια για είναι όλα εντάξει. Ο νεαρός προπονητής μας έχει όλα τα διπλώματα και το ταλέντο για να εξελιχθεί. Δεν το βλέπω τον λόγο να φύγει αν ο Ολυμπιακός και όλα τα οικονομικά εχέγγυα του εγγυώνται ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το αυτοκαταστροφικό. Στη δεύτερη κατηγορία δεν θεωρείσαι ότι είσαι η μεγάλη ομάδα, το όνομα σου δεν παίζει ρόλο. Το μπάτζετ θα κινηθεί γύρω στις 600.000 ευρώ.

Το χρέος του σωματείου δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, αν σκεφτούμε ότι πιο μεγάλες ομάδες τι χρωστούν, το χρέος του Ολυμπιακού είναι το 1/50. Αν κερδίσουμε την άνοδο μας θα έχουμε μεγάλα έσοδα.

Δεν παίζουμε με χωριά, είναι ομάδες όπως η Αλκή, το Παραλίμνι, η Πάφος, ο Οθέλλος, η Αγία Νάπα, που έχουν ιστορία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ