aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΖήτησε παράταση ο Ντε Βρίσε

Ζήτησε παράταση ο Ντε Βρίσε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Έμερικ ντε Βρίσε ζήτησε παράταση από τη διοίκηση του Εθνικού, για να δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση συμβολαίου. Όπως εξήγησε στους μπλε, αργεί να αποφασίσει επειδή αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τον Εθνικό να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και ο Ντανίλο Ντόντσις τον θέλει στο έμψυχο δυναμικό για την επόμενη σεζόν. Επομένως, θα κάνει λίγη ακόμα υπομονή για να μάθει την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, αύριο στις 20:00 θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Εθνικού, στα γραφεία του σωματείου, κατά την οποίαν ο Κίκης Φιλίππου θα καταθέσει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε. Τα θέματα που θα τεθούν στη συνέλευση κατά κύριο λόγο θα είναι ο απολογισμός της σεζόν 2015-16 και οι οικονομικές καταστάσεις του σωματείου.

«Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα παρουσίας μόνο όσα μέλη έχουν τις συνδρομές τους τακτοποιημένες, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ