aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒράβευση Εγκωμίτη στο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Βράβευση Εγκωμίτη στο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Την Παρασκευή το βραδύ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού όπου ο Γιώτης Εγκωμίτης τιμήθηκε για την προσφορά του στο κυπριακό και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συνέδριο διοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και η απονομή του Γιώτη Εγκωμίτη πραγματοποιήθηκε από τους προέδρους των δυο συνδέσμων Γρηγοριάδη και Πετρίδη.  Την επίσημη έναρξη του συνεδρίου κήρυξε η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα.

«Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε  τον Γιώτη για την βράβευση του καθώς και τους διοργανωτές για την επιτυχία του σεμιναρίου. Είναι πραγματικά τιμή μας να έχουμε κοντά στη ομάδα μας έμπειρους και ταλαντούχους συνεργάτες όπως ο Γιώτης Εγκωμίτης. Συγχαρητήρια και πάλι Γιώτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της διοίκησης της Άχνας.

Αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένονται σύντομα τα νεότερα, τα οποία θα αφορούν προσθήκες και ανανεώσεις συμβολαίων. Μέχρι τώρα ο Εθνικός απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές. Τρεις Κύπριους, τους Δημήτρη Μουλαζίμη, Δημήτρη Κυπριανού και Γιώργο Αρέστη, όπως και δύο Βραζιλιάνους, τους Τζεφίνιο και Φράνκα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ