aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλουν το κάτι παραπάνω…

Θέλουν το κάτι παραπάνω…

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Ομόνοια ο Εθνικός Άχνας είναι έτοιμος για ακόμα ένα αγώνα, τον τρίτο στην σειρά με μία ομάδα με ψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος.

«Οι ποδοσφαιριστές μας ετοιμάζονταν εντατικά και παρουσιάζονται πανέτοιμοι για την νέα πρόκληση πού έχουν μπροστά τους. Είναι γενικά παραδεκτό ότι ο Εθνικός είχε μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια η μεγάλη προσπάθεια, όμως, των ποδοσφαιριστών μας δεν απέφερε βαθμολογικό όφελος. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλουμε να αρχίσουμε με βάση την καλή απόδοση και προσπάθεια του προηγούμενου Σαββάτου και ελπίζουμε πώς αυτή την φορά θα καταφέρουμε να έχουμε και βαθμολογικό κέρδος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Άχνας.

Δεν υπολογίζονται οι Ζελάγια και Ντόβπνια πού εν ήταν εγγεγραμμένοι στον σχετικό κατάλογο. Επίσης ο Φιλίποβ είναι τραυματίας και δεν θα είναι στην αποστολή.

Φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ