Στο ακουστικό για τα τρία «ναι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μπλε περιμένουν απάντηση από τους αδελφούς Γκριγκαλασβίλι και από τον Ιάκομπ, στην πρόταση που τους έγινε για παραμονή στην ομάδα...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο προγραμματισμός του Εθνικού Άχνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους στη λήξασα σεζόν (Έβερτον, Μπρουκς, Ντε Αραούζο, Μπαραμπάτζε και Ντε Πάουλα) έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ.

Αυτοί, όμως, που πρόσφεραν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία, μετά από εισήγηση του προπονητή Ντανίλο Ντόντσιτς, επιβραβεύτηκαν με νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες απολαβές. Ο λόγος για τους Γιάννη Χατζηβασίλη και Εδουάρδο Πινσέλι, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μπλε περιμένουν απάντηση από τους αδελφούς Γκριγκαλασβίλι και από τον Ιάκομπ, στην πρόταση που τους έγινε για παραμονή στην ομάδα. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και αναμένεται ότι οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Εθνικό Άχνας.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ